Loading. Please wait.

Dissabte tarda van enfrontar-se a Empuriabrava el nou sènior masculí del RCAE i l’equip masculí del CR Cervelló en un partit amistós ple d’emoció. Els locals, reforçats per alguns veterans, van donar una excel·lent imatge i van trenar moltes jugades de transició, alternant joc amb el peu i la mà. Tot i tenir poca experiència de competició, l’equip d’Empuriabrava va aconseguir imposar-se a la melé i van aconseguir 3 marques: Francisco, Marc Bonaterra i Àlex Téllez. El segona línea Ferran, amb peu de seda, va convertir tots els cops de peu que va provar. El resultat final fou de 24 a 14 a favors dels locals, convertint-se així en la primera victòria del nou equip. “És el resultat dels entrenaments i el compromís dels darrers mesos”, comentava un emocionat entrenador Nil Compte.

craltemporda